Ambient
40 ogledov

Stanovanje za očeta nove generacije

stanovanje za očeta nove generacije Žurnal24 main
Richard Dale, filmski producent in ljubiteljski popotnik je francoski reviji Milk magazine odprl vrata svojega londonskega stanovanja, ki ga deli s hčerko Indio. Interier združuje nostalgijo s fantazijo in vintage pohištvo z indijskim in maroškim dekorjem.

Richard Dale je vedno dobro oblečen. Oblikovanju interierja svojega stanovanja pa posveča enako skrb kot izbiri svojih oblačil. Oče nove generacije ima izjemno oko za mešanje stilov – njegov se giblje med dadyjevskim in podeželskim – kar gotovo pride iz mnogih izkušenj, ki jih je pridobil na potovanjih in med ustvarjanjem filmov.

 

Toda tako na področju mode kot na področju notranjega oblikovanja Richard zvesto sledi nasvetom hčere Indie, ki je letos dopolnila šest let. Skupaj ustvarjata barvite dekoracije, nadrealistične kostume za šolske predstave, majhne notranje vrtove in zanimiv kopalniški dekor.

Vsako noč, preden ugasne luč, Richard iz svojega zaboja privleče zgodbe o vilah, princesah in krotilcih kač – in vse te zgodbe so vidne tudi v tem čudovitem stanovanju.

 

Vir: Milk magazine, tekst: Florence Rolando, fotografije: Karel Balas

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.