Ambient
5 ogledov

Zadnji dan sejma Ambient

Sejem Ambient
1/15
Katja Vogrinec
Za vas smo shranili nekaj utrinkov s 26. sejma Ambient.

Sejem ambient na Gospodarskem razstavišču v nedeljo ob 18.00 uri zapira svoja vrata. Na 26. sejmu Ambient se predstavlja 158 podjetij iz 17 držav.

Tudi mladi arhitekti in oblikovalci 

Prireditev je letos uvedla kar nekaj novosti, z razstavo in borzo Top ideje, kjer se predstavlja 30 še neuveljavljenih arhitektov in oblikovalcev pa želi izpostaviti kreativno moč mladega slovenskega oblikovanja.

"S sejmom in njegovim obsejemskim programom vstopamo v nove čase. V njem je oblikovanje sestavni del našega vsakdana, iz katerega nam prihajajo nasproti mladi, inovativni kreativci kot ustvarjalna podpora večinoma zasebnih, manjših v zadnjem desetletju ali dveh na novo vzniklih mizarskih podjetij," je povedal direktor Gospodarskega razstavišča Iztok Bricl.

Največje priznanje letošnje prireditve Najboljši med TOP 5  gre letos v roke podjetju FEIDOM AA d.o.o. za pohištvo Q6, ki ga je oblikovala Filimena Radonjanin. V fotogaleriji objavljamo nekaj utrinkov z letošnjega sejma.

Preberite še:

Na sejem Ambient letos ceneje

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.