Avtomobilski ključ za ceno hiše

Foto: Awain
Foto: Awain
Tudi z avtomobilskimi ključi se da dobro zaslužiti.
Oglej si celoten članek

Dubaj je znan po velikem številu eksotičnih avtomobilov. Njihovi lastniki pogosto iso zadovoljni, da je njihov dragoceni avtomobil enak ali celo podoben kakšnemu drugemu avtomobilu. V dodatno opremo vlagajo na milijone evrov. Želijo se razlikovati celo po obliki in prestižu avtomobilskih ključev. 

Foto: Awain

"Vojna" "Vojna" med Londončani in superavtomobili

Nič čudnega, da je v Dubaju nastalo podjetje, ki se ukvarja z izdelavo ultra dragih ključev za ekskluzivna vozila. Awain ponuja tri vrste avtomobilskih ključev, najcenejši stane 49 tisoč evrov, najdražji pa kar pol milijona evrov.

Foto: Awain

Avto LPP bo za prevoz nudil superavtomobile

Najcenejši je quantum, ki je narejen iz 354 diamantov in 175 gramov zlata, stane pa "le" 49 tisoč evrov. Srednji ključ je serenity in stane 89 tisoč evrov, sestavljen pa je iz 1250 diamantov in 175 gramov zlata. Najdražji v ponudbi je ključ poimenovan phantom, stane pa kar pol milijona evrov. Kupec lahko personalizira ključ in izbere, kateri material naj bo v sredini, na primer les ali usnje. Proizvodnja ključev je omejena, le eden lahko kupi ključ phantom, po 20 kupcev pa lahko izbira ključe serenity in quantum. 

Foto: Awain

Pridobitev Vladimir Putin je dobil prvi superavtomobil

Awain trenutno sodeluje samo z desetimi ekskluzivnimi avtomobilskimi znamkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:46 17. April 2019.

    Da bi pa sprejeli kakšnega migranta, to pa ne. Bomo mi preživljali njihove rojake, ker smo bogatejši. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.