Avto
1077 ogledov

Avtomobilski ključ za ceno hiše

Awain
Tudi z avtomobilskimi ključi se da dobro zaslužiti.

Dubaj je znan po velikem številu eksotičnih avtomobilov. Njihovi lastniki pogosto iso zadovoljni, da je njihov dragoceni avtomobil enak ali celo podoben kakšnemu drugemu avtomobilu. V dodatno opremo vlagajo na milijone evrov. Želijo se razlikovati celo po obliki in prestižu avtomobilskih ključev. 

 | Avtor: Awain Awain

Kolesar proti lamborghiniju. "Vojna" Avto "Vojna" med Londončani in superavtomobili

Nič čudnega, da je v Dubaju nastalo podjetje, ki se ukvarja z izdelavo ultra dragih ključev za ekskluzivna vozila. Awain ponuja tri vrste avtomobilskih ključev, najcenejši stane 49 tisoč evrov, najdražji pa kar pol milijona evrov.

 | Avtor: Awain Awain

Zapuščina Richarda Hamannda Avto LPP bo za prevoz nudil superavtomobile

Najcenejši je quantum, ki je narejen iz 354 diamantov in 175 gramov zlata, stane pa "le" 49 tisoč evrov. Srednji ključ je serenity in stane 89 tisoč evrov, sestavljen pa je iz 1250 diamantov in 175 gramov zlata. Najdražji v ponudbi je ključ poimenovan phantom, stane pa kar pol milijona evrov. Kupec lahko personalizira ključ in izbere, kateri material naj bo v sredini, na primer les ali usnje. Proizvodnja ključev je omejena, le eden lahko kupi ključ phantom, po 20 kupcev pa lahko izbira ključe serenity in quantum. 

 | Avtor: Awain Awain

Vladimir Putin Pridobitev Svet Vladimir Putin je dobil prvi superavtomobil

Awain trenutno sodeluje samo z desetimi ekskluzivnimi avtomobilskimi znamkami.

Komentarjev 1
  • Avatar olor
    olor 16:46 17.april 2019.

    Da bi pa sprejeli kakšnega migranta, to pa ne. Bomo mi preživljali njihove rojake, ker smo bogatejši. :)

Sorodne novice