Avto
348 ogledov

LPP bo za prevoz nudil superavtomobile

Zapuščina Richarda Hamannda Žurnal24 main
Po ljubljanskih cestah bodo v četrtek vozili superavtomobili prestižnih blagovnih znamk, ki bodo naključnim potnikom, čakajočim na mestni prevoz, ponudili vožnjo in jih zapeljali do želene izhodne postaje.

Ob tem jim bodo predstavili novo avtomobilistično oddajo Top Gear's Top 41 na programu BBC Knowledge, ki je na voljo tudi v Sloveniji. Kot so sporočili z Agencije Pristop, bodo superavtomobili predvidoma med 8. in 16. uro ustavljali na večjih avtobusnih postajah v središču mesta in na ključnih vpadnicah.

V praksi se bo vožnja odvijala tako, da bo na postajo Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) pripeljal eden od teh avtomobilov s številko 6 Črnuče, ki bo potnika pobral in ga peljal na želeni cilj.

Lahko boste sedli v ferrarija, porscheja in hummerja

Po ljubljanskih cestah bodo med drugim vozili avtomobili znamke Ferrari F430 Scuderia, Porsche 911 4S in Hummer H3. Po napovedih agencije, bo na voljo še četrto vozilo, katerega znamka za zdaj ostaja skrivnost. Potniki pa naj bodo pozorni tudi na kamere, saj bo njihove reakcije posnela posebna produkcijska in filmska ekipa.

Pobudnik tovrstnega dogodka je Agencija Pristop, kjer so pojasnili, "da gre za edinstveno idejo". Njen namen je promocija nove oddaje blagovne znamke Top Gear, in sicer Top Gear's Top 41, ki se od 6. januarja predvaja v Sloveniji na kabelskem programu BBC Knowledge in je nadaljevanje znane in priljubljene avtomobilistične oddaje na svetu Top Gear.

Komentarjev 6
  • Sauromon 23:09 20.januar 2014.

    omg, vama pa res ni nič jasno :S

  • Trovlak 00:34 20.januar 2014.

    Ja, to se pa tudi strinjam. Pa saj pravila veljajo samo za ene, če tako pogledamo... Številni novinarski prispevki, ko se sprehajajo po mestu (zločina), ujamejo v kamero številne ljudi, mimoidoče... pa nobenemu nič. Na drugi strani pa svetovno znanega ...prikaži več Boštjana Burgerja tožijo zaradi odličnih panoram, s katerimi je naredil veliko promocijo državi, a se žal na teh panoramah vidi nekaj obrazov, ki tam menda ne bi smeli biti.

  • mitjap 19:21 19.januar 2014.

    s kakšnim prevoznim sredstvom opravlja LPP svoje prevoze mislim da niti ni važno. LPP ima licenco al karkol tko da to mislm, da ni panike dokler bo voznik en od zaposlenih v LPP. Bolj mi je sporno snemanje potnikov, saj ...prikaži več dvomim da bodo prvo razložili potniku v kakšne namene se bodo uporabili posnetki iz vozila. Kje je Nataša Pirc Musar?