Da zaradi otroka ne bi skrenili s ceste

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto)
Otroke na dolgotrajnešjih vožnjah motivirajte s pogovorom ali različnimi igrami, ki so vezane na opazovanje pokrajine.
Oglej si celoten članek

Dolgčas jim lahko za dlje časa preženete tudi s prenosnim DVD predvajalnikom. Povpraševanje po predvajalnikih, ki jih je mogoče pritrditi na hrbtno stran sprednjih sedežev s pomočjo posebnih torbic, je v porastu, so nam povedali v Big Bangu.

Cene predvajalnikov, s katerimi je mogoče gledati filme oz. risanke v običajnih formatih, poslušati glasbo ali zvočne knjige, se začnejo pri 90 evrih, za najkvalitetnejše je potrebno odšteti po 400 evrov in več. Priljubljene so tudi različne igralne konzole, ki so primerne za starejše otroke in stanejo od 150 evrov dalje. Mlajše otroke lahko zamotite z glasnimi igračami pisanih barv ali slikanicami.

Če vam digitalna zabava otrok ni pri srcu, se poslužite skupnega prepevanja ali katere izmed številnih iger, recimo ugibanje predmeta, ki si ga je zamislil ali opazil eden od udeležencev, iskanje tujih registrskih označb, značilnosti pokrajine in podobno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.