Hrvat med osmoljenci odpovedi avtosalona v Ženevi

Foto: Rimac Automobili
Foto: Rimac Automobili
Med osmoljenci odpovedanega avtomobilskega salona v Ženevi je tudi hrvaški proizvajalec električnih športnikov Mate Rimac, ki je ogorčen nad histerijo v povezavi z korona virusom in posledično odpovedjo salona.
Oglej si celoten članek

Spomnimo: usodo salona je zapečatila odločitev švicarske vlade, ki je zaradi pojava okužbe v državi prepovedala prireditve z več kot tisoč udeleženci. Organizatorji so zato morali prireditev odpovedati, čeprav so do konca trdili, da jo bodo kljub vsemu izvedli.

Avto Hrvati testirajo svojo "električno raketo"

xxx

Odločitev je povsem zbegala razstavljavce, med katerimi je tudi hrvaško podjetje Rimac Automobili, ki je v Ženevo že poslal tovornjake s svojimi novimi električnimi hiper športniki in drugimi izdelki, ki so jih nameravali predstaviti na salonu.

Giblje se Zunaj Italijan, pod kožo Hrvat

Prodorno V Novem mestu bodo testirali napredne mclarne in porscheje

Mate Rimac je komentiral: »Vsi smo čakali, da se to vsak trenutek zgodi, a smo vendarle morali storiti vse, kot da se bo sejem odvil. Trenutno v Ženevo peljemo tri avtomobile. Vsi smo delali 'kot osli', da bi jih izdelali. Prostor je že narejen. Karte in namestitev za štirideset ljudi. In imamo stotine tisoč evrov stroškov, ki smo jih zdaj vrgli v veter.«

Oglasil se je Hrvaški Elon Musk je namesto Velike Britanije izbral Slovenijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ode
    16:53 2. Marec 2020.

    Rimac je dovolj naiven, če misli, da bo petične kupce speljal ferariju in drugim prestižnim znamkam s stoletno tradicijo. Oni …

  • 10:16 29. Februar 2020.

    Totalna bedarija in zavajanje s tem virusom. največji virus so migracije in vsa nesnaga z njimi. Tega se pa ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.