Kia je naostrila stingerjevo ost

Foto: Kia kia stinger Foto: Kia kia stinger Foto: Kia kia stinger Foto: Kia kia stinger Foto: Kia kia stinger
Kia je objavila prve podatke o prenovljenem stingerju, ki bo v prodajne salone prišel konec leta.
Oglej si celoten članek

Za zdaj so objavili le nekaj fotografij in veliko podatkov o oblikovnih spremembah. Na sprednjem delu ostaja velika maska v slogu »tiger-nose«, ki pa jo obdajajta na novo oblikovana razčlenjena led reflektorska žarometa. Na novo so oblikovali tudi dnevne luči, ki dajejo avtomobilu, kot pravijo pri Kii, bolj visoko-tehnološki nastop.

Avto Ko ti bedak s ključi naredi črto na kii

Foto: Kia kia stinger

Nov svetlobni odtis zagotavljajo tudi preoblikovane zadnje luči, ki se raztezajo čez celotno širino zadnjega dela in vizualno posnemajo obliko diskretnega v prtljažna vrata integriranega spojlerja. V vsakega od novih smernikov je vgrajenih deset led svetilk, ki z razporeditvijo posnemajo vzorec kariraste zastave, s katero označijo konec dirke.

Avto Tu nekaj ni v redu, to ne more biti kia

Poudarek športne narave

Lastniki močnejših stingerjev si bodo lahko omislili tudi velike izpušne »muflerje« v sijajni srebrni barvi in večji zadnji difuzor, na voljo pa so tudi nova 18- in 19-palčna kolesna platišča z zapletenim geometričnim vzorcem, ki stingerjevo naravo športnega »grand tourerja«. Na voljo je tudi nekaj novih barv, prav tako pa tudi novi paket »dark package« z obilico črnih okraskov.

Foto: Kia kia stinger

V notranjosti je sprememb bolj malo in so namenjene predvsem izboljšanju kakovostnega vtisa. Spodnji del volana v kovinskem videzu odmeva tudi v kromirani obrobi instrumentne plošče s 7-palčnim digitalnim zaslončkom. Vzvratno ogledalo nima okvirja, nadgrajen pa je tudi infozabavni sistem z 10.25-palčnim za dotik občutljivim zaslonom.

Avto Xceed = ceed + ceed SW + proceed + sportage / 4

Voznik lahko izbira tudi med 64 bavami ambientne razsvetljave, z različnimi dodatki, kakršni so kontrastni šivi na armaturni plošči in oblogah vrat ali osrednja konzola v karbonskem ali aluminijastem videzu, pa lahko poudari tudi športno naravo svojega avtomobila.

Foto: Kia kia stinger

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.