Avto
2035 ogledov

Kia je naostrila stingerjevo ost

kia stinger
1/5
Kia
Kia je objavila prve podatke o prenovljenem stingerju, ki bo v prodajne salone prišel konec leta.

Za zdaj so objavili le nekaj fotografij in veliko podatkov o oblikovnih spremembah. Na sprednjem delu ostaja velika maska v slogu »tiger-nose«, ki pa jo obdajajta na novo oblikovana razčlenjena led reflektorska žarometa. Na novo so oblikovali tudi dnevne luči, ki dajejo avtomobilu, kot pravijo pri Kii, bolj visoko-tehnološki nastop.

Kia stinger Avto Ko ti bedak s ključi naredi črto na kii

kia stinger | Avtor: Kia Kia

Nov svetlobni odtis zagotavljajo tudi preoblikovane zadnje luči, ki se raztezajo čez celotno širino zadnjega dela in vizualno posnemajo obliko diskretnega v prtljažna vrata integriranega spojlerja. V vsakega od novih smernikov je vgrajenih deset led svetilk, ki z razporeditvijo posnemajo vzorec kariraste zastave, s katero označijo konec dirke.

Kia Stinger GT Avto Tu nekaj ni v redu, to ne more biti kia

Poudarek športne narave

Lastniki močnejših stingerjev si bodo lahko omislili tudi velike izpušne »muflerje« v sijajni srebrni barvi in večji zadnji difuzor, na voljo pa so tudi nova 18- in 19-palčna kolesna platišča z zapletenim geometričnim vzorcem, ki stingerjevo naravo športnega »grand tourerja«. Na voljo je tudi nekaj novih barv, prav tako pa tudi novi paket »dark package« z obilico črnih okraskov.

kia stinger | Avtor: Kia Kia

V notranjosti je sprememb bolj malo in so namenjene predvsem izboljšanju kakovostnega vtisa. Spodnji del volana v kovinskem videzu odmeva tudi v kromirani obrobi instrumentne plošče s 7-palčnim digitalnim zaslončkom. Vzvratno ogledalo nima okvirja, nadgrajen pa je tudi infozabavni sistem z 10.25-palčnim za dotik občutljivim zaslonom.

Kia Xceed Avto Xceed = ceed + ceed SW + proceed + sportage / 4

Voznik lahko izbira tudi med 64 bavami ambientne razsvetljave, z različnimi dodatki, kakršni so kontrastni šivi na armaturni plošči in oblogah vrat ali osrednja konzola v karbonskem ali aluminijastem videzu, pa lahko poudari tudi športno naravo svojega avtomobila.

kia stinger | Avtor: Kia Kia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.