Ko cena dodatne opreme avtomobila poleti v nebo

Foto: Bugatti
Foto: Bugatti
Na spletu se je pojavil seznam doplačilne opreme za superšportno vozilo bugatti chiron.
Oglej si celoten članek

Osnovna cena bugatti chirona je tri milijone evrov, a tu se seveda cena ne konča. V primeru, objavljenem na spletu, z dodatki opremljeni chiron stane 3,4 milijona evrov.

Foto: Facebook

Avto Avtomobilska najdba stoletja?

Najdražja možnost na seznamu doplačil je posebna modra barva "Blue Royal Carbon", ki stane 196.000 evrov. Dodatkov je še več, "sky view" - posebna steklena streha - stane še dodatnih 54.600 evrov. Gre za stekleni odprtini, po ena nad vsakim potnikom, ki jima omogočata, da ponoči kar iz vozila opazujeta zvezdnato nebo. »Panele so izdelane iz na novo razvite laminirane strukture s tankim steklom in štirimi vmesnimi plastmi, z izbiro te možnosti pa imata voznik in sopotnik dodatnih 2,7 cm prostora za glavo.

Foto: Bugatti bugatti chiron pur sport

Video Češki milijonar z vožnjo "sprovociral" nemškega ministra

Komfortni sedeži stanejo dodatnih 11.000 evrov, kar je primerljivo s ceno najcenejših avtomobilov trenutno na trgu, varnostni pasovi v posebni modri barvi pa bodo novopečenega lastnika olajšali za dobra dva tisočaka. Najcenejša možnost pri chironu so posebni črni pokrovi koles, ki stanejo 1100 evrov. Gre le za posebno črno barvanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:13 17. Februar 2022.

    Pol tok ni vreden.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.