Na splet ušel serijski alfa romeo tonale?

Foto: instagram
Foto: instagram
Na italijanskem avtomobilskem forumu, kasneje pa še na Instagramu, so na splet ušle fotografije novega SUV Alfe Romeo, ki naj bi bil uradno predstavljen šele prihodnje leto na avtomobilskem salonu v Ženevi.
Oglej si celoten članek

Na spletu je takoj završalo. Je ravnokar na splet ušel novi, serijski alfa romeo tonale? Prvi so fotografije objavili pri Allcarnews.

Alfa romeo giulia QV Alfa romeo giulia Q dokaz, koliko Slovence zanimajo avtomobili

Italijani so na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi pokazali konceptni SUV alfa romeo tonale, ki se dimenzijsko uvršča pod model stelvio in bo eden ključnih modelov za povečanje prodaje znamke. Serijski model naj bi bil na ogled marca prihodnje leto v Ženevi, prodaja pa naj bi se neuradno začela konce leta 2021 ali v začetku leta 2021. 

Foto: instagram Alfa romeo tonale

Avto Test alfa romeo stelvio: Ko ti morajo iztrgati ključe od avta iz rok

Konceptni tonale, ki je prav tako kot stelvio dobil ime po gorskem prelazu v Italiji, je bil pokazan v različici priključnega hibrida, kar pomeni, da se tudi Alfa Romeo podaja v svet elektrifikacije. 

Avto V fiatih in alfah ne bo več dizlov!

Kaj lahko opazimo na prvih fotografijah? Da gre za tipično alfo, pri kateri dominira scudetto - tipična maska v obliki srca s svetili v "trilobo" grafiki. V primerjavi s konceptnim vozilom je izgubil vzvratna digitalna ogledala, zdaj ima klasična, kot tudi pogrezne ročice za odpiranje vrat, ki so jih nadomestile klasične. Zadnja vrata imajo še naprej "skrite" ročice, kar je zadnja leta Alfina klasika.

Foto: instagram Alfa romeo tonale

Avto je dobil tudi drugačna platišča v primerjavi s konceptom, ki so mu nadeli velika, 21-palčna platišča retro videza. 

Uradni podatki Kako je mogoče? Lancia v 2019 bolj prodajana kot Alfa Romeo!

Pri Alfi računajo, da bo tonale njihov najbolje prodajan model. Tehnične specifikacije ostajajo skrivnost, znano pa je, da bo na voljo s hibridnim pogonom, ki temelji na različici jeepa renegade in compass.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.