Avto
6066 ogledov

Na splet ušel serijski alfa romeo tonale?

Alfa romeo tonale instagram
Na italijanskem avtomobilskem forumu, kasneje pa še na Instagramu, so na splet ušle fotografije novega SUV Alfe Romeo, ki naj bi bil uradno predstavljen šele prihodnje leto na avtomobilskem salonu v Ženevi.

Na spletu je takoj završalo. Je ravnokar na splet ušel novi, serijski alfa romeo tonale? Prvi so fotografije objavili pri Allcarnews.

Giulia Quadrifoglio Alfa romeo giulia QV Avto Alfa romeo giulia Q dokaz, koliko Slovence zanimajo avtomobili

Italijani so na letošnjem avtomobilskem salonu v Ženevi pokazali konceptni SUV alfa romeo tonale, ki se dimenzijsko uvršča pod model stelvio in bo eden ključnih modelov za povečanje prodaje znamke. Serijski model naj bi bil na ogled marca prihodnje leto v Ženevi, prodaja pa naj bi se neuradno začela konce leta 2021 ali v začetku leta 2021. 

Alfa romeo tonale | Avtor: instagram instagram

Alfa Romeo stelvio Avto Test alfa romeo stelvio: Ko ti morajo iztrgati ključe od avta iz rok

Konceptni tonale, ki je prav tako kot stelvio dobil ime po gorskem prelazu v Italiji, je bil pokazan v različici priključnega hibrida, kar pomeni, da se tudi Alfa Romeo podaja v svet elektrifikacije. 

Fiat 500L Avto V fiatih in alfah ne bo več dizlov!

Kaj lahko opazimo na prvih fotografijah? Da gre za tipično alfo, pri kateri dominira scudetto - tipična maska v obliki srca s svetili v "trilobo" grafiki. V primerjavi s konceptnim vozilom je izgubil vzvratna digitalna ogledala, zdaj ima klasična, kot tudi pogrezne ročice za odpiranje vrat, ki so jih nadomestile klasične. Zadnja vrata imajo še naprej "skrite" ročice, kar je zadnja leta Alfina klasika.

Alfa romeo tonale | Avtor: instagram instagram

Avto je dobil tudi drugačna platišča v primerjavi s konceptom, ki so mu nadeli velika, 21-palčna platišča retro videza. 

Alfa romeo stelvio Uradni podatki Avto Kako je mogoče? Lancia v 2019 bolj prodajana kot Alfa Romeo!

Pri Alfi računajo, da bo tonale njihov najbolje prodajan model. Tehnične specifikacije ostajajo skrivnost, znano pa je, da bo na voljo s hibridnim pogonom, ki temelji na različici jeepa renegade in compass.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.