Hyundaiev novi terenec prinaša veliko novost

Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Hyundai bo v Ženevi premierno predstavil novo generacijo športnega terenca, ki so ga naredili po smernicah, ki jih narekuje nov oblikovalski jezik. Prinaša pa tudi nekaj povsem novega.
Oglej si celoten članek

Hyundai bo na najbolj pomembnem evropskem avtomobilskem salonu v prvi polovici leta predstavil novo generacijo športnega terenca santa-fe, ki je oblikovno skladen z manjšo kono. V primerjavi z aktualnim modelom je tudi bolj prostoren in tehnološko napreden, prav zato imajo pri Hyundaiu z njim velike načrte tudi v Evropi, apetite pa ne skrivajo niti po dobri prodaji na ameriškem trgu.

Avto Hyundai predstavil tehnološkega zastavonošo

Pri Hyundaiu celo trdijo, da bo novi santa fe predstavljal zgled v svojem razredu po radodarnosti s centimetri za noge potnikov, tudi materiali so veliko bolj kakovostni, sam občutek naj bi bil v vozilu bolj podoben tistemu v premium vozilih.

Za 16.000 € Hyundai za 16 tisočakov predstavil avto brez konkurence v svojem razredu

Santa fe je tudi prvi Hyundaiev model, ki bo imel napredni sistem za samodejno zaviranje ob vzvratni vožnji za prečni promet. Hkrati bo prvi ponudil sistem, ki bo zaklenil vsa vrata vozila, če bodo želeli potniki iz vozila izstopiti v trenutku, ko se bo avtomobilu približalo drugo vozilo. 

Avto Hyundai razkril novi santa fe in posebno funkcijo za otroke

V primerjavi z aktualnim modelom je za štiri centimetre daljši, centimeter je pridobil tudi v širino. Hyundai bo santa feja četrte generaicje razkril 6. marca.

Avto Zgodba o grdem račku ali kako te lahko hyundai preseneti


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.