Avto
4202 ogledov

Hyundaiev novi terenec prinaša veliko novost

Hyundai santa fe Hyundai
Hyundai bo v Ženevi premierno predstavil novo generacijo športnega terenca, ki so ga naredili po smernicah, ki jih narekuje nov oblikovalski jezik. Prinaša pa tudi nekaj povsem novega.

Hyundai bo na najbolj pomembnem evropskem avtomobilskem salonu v prvi polovici leta predstavil novo generacijo športnega terenca santa-fe, ki je oblikovno skladen z manjšo kono. V primerjavi z aktualnim modelom je tudi bolj prostoren in tehnološko napreden, prav zato imajo pri Hyundaiu z njim velike načrte tudi v Evropi, apetite pa ne skrivajo niti po dobri prodaji na ameriškem trgu.

Hyundai nexo Avto Hyundai predstavil tehnološkega zastavonošo

Pri Hyundaiu celo trdijo, da bo novi santa fe predstavljal zgled v svojem razredu po radodarnosti s centimetri za noge potnikov, tudi materiali so veliko bolj kakovostni, sam občutek naj bi bil v vozilu bolj podoben tistemu v premium vozilih.

Hyundai i30 Fastback Za 16.000 € Avto Hyundai za 16 tisočakov predstavil avto brez konkurence v svojem razredu

Santa fe je tudi prvi Hyundaiev model, ki bo imel napredni sistem za samodejno zaviranje ob vzvratni vožnji za prečni promet. Hkrati bo prvi ponudil sistem, ki bo zaklenil vsa vrata vozila, če bodo želeli potniki iz vozila izstopiti v trenutku, ko se bo avtomobilu približalo drugo vozilo. 

Avto Hyundai razkril novi santa fe in posebno funkcijo za otroke

V primerjavi z aktualnim modelom je za štiri centimetre daljši, centimeter je pridobil tudi v širino. Hyundai bo santa feja četrte generaicje razkril 6. marca.

Hyundai i30w Avto Zgodba o grdem račku ali kako te lahko hyundai preseneti


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.