Avto
1798 ogledov

Hyundai razkril novi santa fe in posebno funkcijo za otroke

Hyundai
Hyundai je pokazal prve skice četrte generacije svojega popularnega športnega terenca santa fe.

Hyundai santa fe bo v četrti generaciji dobil nov videz. Oblikovno bo podobnejši kompaktnemu križancu koni, ki ga je Hyundai pred nekaj meseci predstavil tudi v Sloveniji. Prve skice novega santa feja so že objavili. 

Hyundai i30N Avto Ko hyundaija v roke dobi nekdanji šef BMW M

Izstopa par slokih žarometov in nova zračna maska, s čimer je "obraz" santa feja povsem nov. Tudi zadaj so razlike z zdajšnjim športnim terencem opazne, saj je dobil nove žaromete in veliko kromastih detajlov, nad zadnjim oknom je še spojler. 

Hyundai ioniq Avto Kako dober je hyundai na baterijo?

Starši otrok v njem ne bodo pozabili

Veliko sprememb bo doletelo tudi potniško kabino. Korejci obljubljajo, da bo novinec ponujal občutno več prostora za noge in glavo na zadnji klopi, še naprej pa bo na voljo kot petsedežni oziroma sedemsedežni model.

 | Avtor: Hyundai Hyundai

Novi santa fe, ki ga na cestah pričakujemo prihodnje leto, bo dobil tudi sistem "Rear Occupant Alert", ki nadzira dogajanje na zadnjih sedežih in voznika opozori, kdaj potniki zadaj zapustijo sedeže, s tem pa starše spomni, da ne pozabijo otrok v avtomobilu, kar se je v Ameriki letos zgodilo večkrat, tudi, ko so bile zunanje temperature tako visoke, da so bila življenja otrok ogrožena.

Hyundai i30 Fastback Za 16.000 € Avto Hyundai za 16 tisočakov predstavil avto brez konkurence v svojem razredu

Kar zadeva motorje je še vse ovito v tančico skrivnosti, govori pa se, da bo ob bencinskih in dizelskih modelih na voljo tudi priključni hibrid (plug-in).

Hyundai nexo Avto Hyundai predstavil tehnološkega zastavonošo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.