Prihaja električna toyota za velike družine in posel

Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric Foto: Toyota Toyota Proace verso electric
Marca prihodnje leto v Evropo zapelje družinsko-poslovna električna toyota.
Oglej si celoten članek

Toyota je predstavila model proace verso electric, ki se v razredu lahkih dostavnih vozil pridružuje podelu proace electric in ponuja fleksibilno mobilnostno rešitev za poslovne uporabnike, ki delujejo v brezemisijskih conah večjih evropskih mest. Poleg tega je novo vozilo zanimivo tudi za druge uporabnike, ki prisegajo na okolju prijazno mobilnost. 

Foto: Toyota Toyota Proace verso electric

Avto Toyota je razvila generator prihodnosti

Na voljo je z dvema različno zmogljivima litij-ionskima baterijama: ena ponuja 50kWh, kar je dovolj za 230 km dosega, druga pa ponuja 75 kWh, kar je dovolj za doseg 330 km po ciklu WLTP. Obe različici zmoreta 136 konjskih moči in 260 Nm navora. Največja hitrost je elektronsko omejena na 130 km/h.

Foto: Toyota Toyota Proace verso electric

Intervju "Slovenci se morate odločiti, v kakšni družbi želite živeti"

Baterija je v celoti nameščena pod tlemi potniške kabine in prtljažnega prostora. Na voljo so tri različne dolžine: compact, medium in long, ki ponujajo 280, 640 oziroma 1060 litrov prostornine (v primeru, da so vsi sedeži v pokončnem položaju).

Foto: Toyota Toyota Proace verso electric

Avto Še letos pri nas eden najbolj športnih malih avtomobilov

Glede na različico in velikost potniška kabina ponuja sedeže za 5 do 8 potnikov. Notranjost je prilagodljiva, srednja sedežna vrsta je zložljiva v razmerju 60:40, hkrati pa je omogočen enostaven dostop do tretje sedežne vrste. Standardna nosilnost znaša 1 tono, pri modelu z baterijo 50 kWH pa jo je možno povečati na 1,2 tone. Toyota za vozilo zagotavlja jamstvo osmih let oziroma do 160.000 prevoženih kilometrov.

Foto: Toyota Toyota Proace verso electric

Avto Toyota z GR Sport CH-R potrjuje svojo preobrazbo

Foto: Toyota Toyota Proace verso electric

V Evropi bo na voljo od marca 2021. V Slovenijo prihaja predvidoma v 2022.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:45 15. December 2020.

    www︎.︎AmiaPex︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • 15:02 15. December 2020.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od d0ma. zaslužim …

  • 10:31 15. December 2020.

    www︎.︎imgb︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.