To je notranjost nove generacije kultnega roadsterja

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL
SL je sinonim za luksuzni roadster. Sodeč po najnovejših fotografijah bo tako tudi v prihodnje.
Oglej si celoten članek

Že novica, da Mercedes-Benz ne bo opustil proizvodnje SL je dobra novica. Pravzaprav je dobrih novic več, saj bo SL v novi generaciji na eni strani ponudil več razkošja in udobja, na drugi strani pa še boljše vozne lastnosti.

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL

SL prvič po R107 leta 1971 ponovno uvaja postavitev sedežev 2 + 2 - čeprav je bil tehnično R129 leta 1989 zadnji, ki je ponudil dva zadnja sedeža, ki pa sta bila precej neuporabna.

Avto Za volanom prvega EQ modela, ki piše pravila igre na novo

Popolnoma novi SL, ki so ga razvili pri AMG, je šesta generacija, ki bo v celoti razkrita pozneje poleti in bo dejansko nadomestila model AMG GT roadster.

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL

Bela zastava Mercedes šokiral strokovnjake: "Ste že kdaj videli kaj takšnega?"

Veliki zasloni in prvovrstno usnje

V kabini tako kot pri vsakem drugem novem Mercedesu prevladujejo ogromni zasloni, vključno s popolnoma digitalno 12,3-palčno instrumentno ploščo in 11,9-palčnim zaslonom na dotik, ki ga poganja najnovejši informacijsko-zabavni sistem MBUX in je integriran v sredinsko konzolo. Seveda je mogoče oba zaslona prilagoditi. Pri Mercedesu navajajo, da so zaslone razvili tako, da preprečujejo odseve, ki jih povzroča sončna svetloba. Kupcem bo na voljo tudi 3D head-up zaslon.

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL

Video Kako Mercedes S opravi z losovim testom?

"Notranjost novega Mercedes-AMG SL razvaja voznike in potnike s prefinjenim razkošjem. Novi SL združuje najvišjo raven udobja, kakovosti in športnosti. Novi SL je ikona moderne dobe," je dejal Philipp Schiemer, predsednik upravnega odbora Mercedes-AMG GmbH. 

Glede notranje opreme lahko kupci izbirajo med enobarvnim ali dvobarvnim usnjem nappa, pa tudi elegantnim usnjem nappa style z diamantno vezenino. Dodatna možnost je športna kombinacija nappa usnja sDinamica race z mikrovlakni in kontrastnimi šivi v rumeni ali rdeči barvi.

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-AMG SL

Serijski eActros Kaj zmore prvi električni tovornjak v Evropi

Med novimi detajli so štiri pocinkane prezračevalne odprtine, ki spominjajo na turbine in sredinska konzola s kovinsko ploščo. SL bo imel tudi štirikolesni pogon AMG 4MATIC +.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:12 15. Julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil …

  • 08:32 15. Julij 2021.

    Glavno, da se "nagrobnik" lahko nagiba za 5 stopinj in ta tehnološki čudež treba seveda posebej poudariti na sliki! To, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.