Avto
957 ogledov

To je notranjost nove generacije kultnega roadsterja

Mercedes-AMG SL
1/12
Mercedes-Benz AG
SL je sinonim za luksuzni roadster. Sodeč po najnovejših fotografijah bo tako tudi v prihodnje.

Že novica, da Mercedes-Benz ne bo opustil proizvodnje SL je dobra novica. Pravzaprav je dobrih novic več, saj bo SL v novi generaciji na eni strani ponudil več razkošja in udobja, na drugi strani pa še boljše vozne lastnosti.

Mercedes-AMG SL | Avtor: Mercedes-Benz AG Mercedes-Benz AG

SL prvič po R107 leta 1971 ponovno uvaja postavitev sedežev 2 + 2 - čeprav je bil tehnično R129 leta 1989 zadnji, ki je ponudil dva zadnja sedeža, ki pa sta bila precej neuporabna.

Mercedes EQC 400 Avto Za volanom prvega EQ modela, ki piše pravila igre na novo

Popolnoma novi SL, ki so ga razvili pri AMG, je šesta generacija, ki bo v celoti razkrita pozneje poleti in bo dejansko nadomestila model AMG GT roadster.

Mercedes-AMG SL | Avtor: Mercedes-Benz AG Mercedes-Benz AG

bottas hamilton Bela zastava Šport Mercedes šokiral strokovnjake: "Ste že kdaj videli kaj takšnega?"

Veliki zasloni in prvovrstno usnje

V kabini tako kot pri vsakem drugem novem Mercedesu prevladujejo ogromni zasloni, vključno s popolnoma digitalno 12,3-palčno instrumentno ploščo in 11,9-palčnim zaslonom na dotik, ki ga poganja najnovejši informacijsko-zabavni sistem MBUX in je integriran v sredinsko konzolo. Seveda je mogoče oba zaslona prilagoditi. Pri Mercedesu navajajo, da so zaslone razvili tako, da preprečujejo odseve, ki jih povzroča sončna svetloba. Kupcem bo na voljo tudi 3D head-up zaslon.

Mercedes-AMG SL | Avtor: Mercedes-Benz AG Mercedes-Benz AG

Mercedes losov test Video Avto Kako Mercedes S opravi z losovim testom?

"Notranjost novega Mercedes-AMG SL razvaja voznike in potnike s prefinjenim razkošjem. Novi SL združuje najvišjo raven udobja, kakovosti in športnosti. Novi SL je ikona moderne dobe," je dejal Philipp Schiemer, predsednik upravnega odbora Mercedes-AMG GmbH. 

Glede notranje opreme lahko kupci izbirajo med enobarvnim ali dvobarvnim usnjem nappa, pa tudi elegantnim usnjem nappa style z diamantno vezenino. Dodatna možnost je športna kombinacija nappa usnja sDinamica race z mikrovlakni in kontrastnimi šivi v rumeni ali rdeči barvi.

Mercedes-AMG SL | Avtor: Mercedes-Benz AG Mercedes-Benz AG

Mercedes-Benz eActros Serijski eActros Avto Kaj zmore prvi električni tovornjak v Evropi

Med novimi detajli so štiri pocinkane prezračevalne odprtine, ki spominjajo na turbine in sredinska konzola s kovinsko ploščo. SL bo imel tudi štirikolesni pogon AMG 4MATIC +.

Komentarjev 2
  • Robert_Lea 10:12 15.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Toma 08:32 15.julij 2021.

    Glavno, da se "nagrobnik" lahko nagiba za 5 stopinj in ta tehnološki čudež treba seveda posebej poudariti na sliki! To, da zakriva osrednje prezračevalnike kot bi ga domači mojster zmontiral je podenj od dizajna! Čokolešnik naj se zamisli!