To pa je bilo trčenje

Foto: Youtube
Foto: Youtube
27 avtomobilov uničenih. Poglejte video.
Oglej si celoten članek

Tako (ne)varen je pri trku Video: Imate golfa V? Tako (ne)varen je pri trku

Na prvi dirki petega dirkaškega tedna WTCR na Portugalskem je prišlo do velikega trčenja kmalu po startu. V nesreči je bila udeležena velika večina dirkačev.

Pozor, nazorno! Sedaj objavili video prometne nesreče, o kateri govori ves svet

Dirkača ekipe Sebastien Loeb Racing Rob Huff in Mehdi Bennani, za volanom volkswagna Golf GTI TCR, sta bila na startu na vodečih mestih, a sta trčila. Huff je končal v varnostni ogradi, Bennanijev golf je končal na njegovem avtomobilu, vmes pa sta silovito trčila v hyundai i30 N Norberta Michelisza, ki se je edini uspel prebiti prednju. 

Video Video: Avtovleka po bosansko

Na hitrem delu steze so na volkswagnovi vozili od zadaj naleteli še ostali tekmeci. Hyundai i30 N Theda Bjorkova je končal v plamenih, zato mu je na pomoč priskočil James Thompson, katerega honda civic type R je bila tako poškodovana, da ni mogel začeti dirke niti dve uri kasneje na ponovljenem startu. 

Video Video: Ko se loti prehitevati v škarje policist ...

Video trka si lahko pogledate spodaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:00 25. Junij 2018.

    Hahahaha vsak teden € 8275 janez a si mu fouš hahahah Pejdi na njegovo domačo stran in mu prispevaj samo …

  • 10:16 25. Junij 2018.

    MODERATORJI, UKRENITE ŽE NEKAJ GLEDE TEH BLESAVIH NATEGUNSKIH OGLASOV!!! ČE STE VČASIH PIKOLOVSKI PRI KAKŠNIH MALCE BOLJ "ZAČINJENIH" KOMENTARJIH, BI …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.