Avto
5282 ogledov

To pa je bilo trčenje

Youtube
27 avtomobilov uničenih. Poglejte video.
Tako (ne)varen je pri trku Avto Video: Imate golfa V? Tako (ne)varen je pri trku

Na prvi dirki petega dirkaškega tedna WTCR na Portugalskem je prišlo do velikega trčenja kmalu po startu. V nesreči je bila udeležena velika večina dirkačev.

Uer nesreča Pozor, nazorno! Avto Sedaj objavili video prometne nesreče, o kateri govori ves svet

Dirkača ekipe Sebastien Loeb Racing Rob Huff in Mehdi Bennani, za volanom volkswagna Golf GTI TCR, sta bila na startu na vodečih mestih, a sta trčila. Huff je končal v varnostni ogradi, Bennanijev golf je končal na njegovem avtomobilu, vmes pa sta silovito trčila v hyundai i30 N Norberta Michelisza, ki se je edini uspel prebiti prednju. 

Vleka Video Avto Video: Avtovleka po bosansko

Na hitrem delu steze so na volkswagnovi vozili od zadaj naleteli še ostali tekmeci. Hyundai i30 N Theda Bjorkova je končal v plamenih, zato mu je na pomoč priskočil James Thompson, katerega honda civic type R je bila tako poškodovana, da ni mogel začeti dirke niti dve uri kasneje na ponovljenem startu. 

Prehitevanje Video Avto Video: Ko se loti prehitevati v škarje policist ...

Video trka si lahko pogledate spodaj.

Komentarjev 3
  • Peric Mitja 14:00 25.junij 2018.

    Hahahaha vsak teden € 8275 janez a si mu fouš hahahah Pejdi na njegovo domačo stran in mu prispevaj samo 8275 € do 9214 € in bodi del njegovega bogastva 🤣🤣🤣🤣

  • Janez_53 10:16 25.junij 2018.

    MODERATORJI, UKRENITE ŽE NEKAJ GLEDE TEH BLESAVIH NATEGUNSKIH OGLASOV!!! ČE STE VČASIH PIKOLOVSKI PRI KAKŠNIH MALCE BOLJ "ZAČINJENIH" KOMENTARJIH, BI BILO LOGIČNO, DA SPROTI PREPREČUJETE TUDI TAKŠNO OGLAŠEVANJE!