To preberite, če bi radi kupili glasen avtomobil

Foto: GM
Foto: GM
Bencinski odvisniki imamo radi močne in glasne športne avtomobile, ki imajo poseben »sound«, a vsem to ni všeč. Še posebno, če morajo živeti v bližini lastnika in se vsakič, ko ga vžge, na stanovanju »zatresejo šipe«.
Oglej si celoten članek

Na spletu se je pojavil viralni video posnetek, ki ga je objavil Michael Markus iz Chicaga, lastnik chevrolet nove SS letnika 1965, torej avtomobila, ki je na seznamu želja marsikaterega ne le ameriškega ampak tudi evropskega ljubitelja kultne pločevine. A nerodna zadeva je, da ima njegov motor V8 sicer zelo privlačen in navdušujoč zvok, vendar pa je ta tudi zelo glasen.

Najhitrejših na cesti 180 pospeševanj najhitrejših avtomobilov na cesti

xxx

Avto 60 let oblikovanja ameriške ikone

Markus je posnel jezno sosedo, ki se je prišla pritožit in mu pojasnila: »Gospod. Vsak dan, ko vžgete avtomobil ali se vrnete iz službe, se mi zatresejo šipe.« Vljudno ji je pojasnil, da gre za izvedbo avtomobila, ki ima preprosto glasen izpušni sistem, ki ga ne more spremeniti. Dodal je, da avtomobil potrebuje za delo in da se vedno takoj, ko ga vžge, tudi odpelje in ga ne pusti stati v prostem teku.

Na premieri Na premieri: Ford nam je pripravil hollywoodsko presenečenje

lestvica 10 najboljših Američanov

Soseda z odgovorom ni bila zadovoljna in dodala, da bo sama poiskala pravico. Ko jo je vprašal, kaj naj naredi, je dobil odgovor, da bi lahko »imel avtomobil shranjen kje drugje«, s čimer je bil pogovor tudi končan.

Posneto pri nas, širi se po svetu Razlika med kmetom in kmetavzom vidna že na parkirišču

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:16 18. Maj 2020.

    Nekatere naprave pač niso primerne za uporabo v vsakdanjem življenju.

  • 09:13 17. Maj 2020.

    se popolnoma strinjam s pritožbo. Problem je le v posameznih prepotentnežih, ki terorizirajo celotni okoliš! Pri nas je popolnoma enako!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.