Avto > Iz druge roke
3138 ogledov

To preberite, če bi radi kupili glasen avtomobil

Chevrolet Chevy nova SS GM
Bencinski odvisniki imamo radi močne in glasne športne avtomobile, ki imajo poseben »sound«, a vsem to ni všeč. Še posebno, če morajo živeti v bližini lastnika in se vsakič, ko ga vžge, na stanovanju »zatresejo šipe«.

Na spletu se je pojavil viralni video posnetek, ki ga je objavil Michael Markus iz Chicaga, lastnik chevrolet nove SS letnika 1965, torej avtomobila, ki je na seznamu želja marsikaterega ne le ameriškega ampak tudi evropskega ljubitelja kultne pločevine. A nerodna zadeva je, da ima njegov motor V8 sicer zelo privlačen in navdušujoč zvok, vendar pa je ta tudi zelo glasen.

Chevrolet corvetta Najhitrejših na cesti Avto 180 pospeševanj najhitrejših avtomobilov na cesti

Chevrolet corvette Avto 60 let oblikovanja ameriške ikone

Markus je posnel jezno sosedo, ki se je prišla pritožit in mu pojasnila: »Gospod. Vsak dan, ko vžgete avtomobil ali se vrnete iz službe, se mi zatresejo šipe.« Vljudno ji je pojasnil, da gre za izvedbo avtomobila, ki ima preprosto glasen izpušni sistem, ki ga ne more spremeniti. Dodal je, da avtomobil potrebuje za delo in da se vedno takoj, ko ga vžge, tudi odpelje in ga ne pusti stati v prostem teku.

Ford Mustang Bullitt Na premieri Avto Na premieri: Ford nam je pripravil hollywoodsko presenečenje

(Foto: ) lestvica Avto 10 najboljših Američanov

Soseda z odgovorom ni bila zadovoljna in dodala, da bo sama poiskala pravico. Ko jo je vprašal, kaj naj naredi, je dobil odgovor, da bi lahko »imel avtomobil shranjen kje drugje«, s čimer je bil pogovor tudi končan.

Tomo vinković in corvette Posneto pri nas, širi se po svetu Avto Razlika med kmetom in kmetavzom vidna že na parkirišču
 

Komentarjev 2
  • Pepe007 07:16 18.maj 2020.

    Nekatere naprave pač niso primerne za uporabo v vsakdanjem življenju.

  • francl12 09:13 17.maj 2020.

    se popolnoma strinjam s pritožbo. Problem je le v posameznih prepotentnežih, ki terorizirajo celotni okoliš! Pri nas je popolnoma enako!