21. odprti hrami na Slapu

Foto: Pixabay Rdeče vino
Slapenski hrami bodo letos odprli svoja vrata 30.11.2019 in to že 21. zapovrstjo.
Oglej si celoten članek

Zagotovljen je avtobusni prevoz iz parkirišča na Dolgem mostu v Ljubljani (odhod ob 15:15) na Slap in nazaj na Dolgi most (iz Slapa 20 minut čez polnoč). Doplačilo za prevoz znaša 8 EUR. Obvezna predhodna prijava na mail info@slapvinofestival.si

Svoje hrame bo odprlo osem vinarjev in vsak bo poskrbel za vinsko in kulinarično degustacijo.

Število vstopnic za degustacije je omejeno (800 vstopnic) zato so skupine nad deset oseb naprošene da obisk najavijo na elektronski naslov info@slapvinofestival.si ali GSM 040 437 862 (Marina - prosimo za klic po 16h). Obvezna pa je prijava organiziranih skupin, ki bi se želele na prireditev pripeljati z avtobusnimi prevozi v lastni režiji!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.