24. razstava eksotičnih živali Bioexo

Foto: Bioexo 21. Bioexo
Zadnji vikend v aprilu bo BIC Gimnazija in veterinarska šola v Ljubljali gostila že 24. razstavo eksotičnih živali.
Oglej si celoten članek

24.Razstava eksotičnih živali Bioexo bo jeseni potekala v Ljubljani, v Biotehniškem izobraževalnem centru, v Srednji gimnaziji in veterinarska šola, Cesta v Mestni log 47, v Ljubljani.

Tudi tokrat vam pripravljajo čudovito razstavo s poudarkom na krokodilih, metuljih, žuželkah kot so bogomolke in dodali so večje področje akvaristike. Tako boste lahko v živo videli številne nestrupene kače, zanimive kuščarje, žabe, paličnjake, dihurčke, ježke in žuželke, maine coon mačke ter podganice.

V popestritev vam pripravljajo tudi delavnice in predavanja z zelo zanimivimi tematikami. 

Razstava Bioexo bo tudi tokrat tridnevna, v petek so podaljšali ogled, tako da si lahko ogledate tudi nočno življenje eksotičnih živali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.