4. Festival palačink

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V soboto, 2. junija, bo v Mariboru na Trgu Svobode potekal 4. Festival palačink.
Oglej si celoten članek

Mesto Maribor bo prvo soboto v juniju ponovno gostilo Festival palačink. Člani humanitarnega društva Rotaract klub Maribor bodo za vse sladokusce pekli slastne palačinke, obiskovalci pa bodo imeli možnost izbirati med več kot 20 različnimi nadevi.

Festival bo v duhu dobrodelnosti saj bodo organizatorji, v zameno za palačinko, zbirali prostovoljne prispevke za štipendiste Fundacije Leona Štuklja, ki se vsako leto podarijo nadarjenim dijakom in študentov iz socialno ogroženih družin in Fundacijo Mima za kritje stroškov športne vadbe nadarjenim športnikom iz socialno ogroženih družin.

Posladkajte in omogočite študij ter športno vadbo nadarjenim dijakom in študentom. Vabljeni vsi sladokusci, babice, dedki, otroci, starši in vsi stari in mladi, ki enostavno obožujete palačinke!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.