7. Humarjev memorial

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Humarjev memorial je organiziran v spomin na ponesrečenega vrhunskega alpinista in plezalca Tomaža Humarja in bo potekal v soboto, 9. februarja 2019, z registracijo tekmovalcev ob 9. uri.
Oglej si celoten članek

Tekmovanje bo potekalo v lednem plezališču Mlačca v bližini Mojstrane. Tekmovanje je odprtega tipa, saj je namenjeno druženju in preizkušanju moči na rekreativni ravni.

Organizirano bo tekmovanje v hitrosti. Tekmuje se v dveh kategorijah (ženska kategorija in moška kategorija) po Pravilih Slovenskega pokala v lednem plezanju.

Tekmovanje je odprtega tipa, saj je namenjeno druženju in preizkušanju moči na rekreativni ravni.

Program tekmovanja:
9.00 - 10.00: prijave
10.00 - 12.00: kvalifikacije
12.00: finale
12.30 -13.00: razglasitev rezultatov in podelitev nagrad

Prijave na jasna@pecjak.si ali zjutraj na prizorišču tekmovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.