7. nočni tek 4 mostov

Foto: Profimedia Baročno znamenje v središču Škofje Loke, ki ga je mesto dalo postaviti leta 1751 v zahvalo za odvrnitev od kuge in ognja.
Baročno znamenje v središču Škofje Loke, ki ga je mesto dalo postaviti leta 1751 v zahvalo za odvrnitev od kuge in ognja.
Nočni tek 4 mostov v Škofji Loki bo letos potekal v soboto, 16. junija, s startom ob 21. uri.
Oglej si celoten članek

Tek 4 mostov je prireditev, ki ponuja polno emocij, dobre volje, pozitivnega vzdušja, smeha in navijanja. Udeleženci skupaj ustvarijo 10 kilometer dolg žur, izjemen dogodek, ki Škofjo Loko v dveh dneh spremeni v prestolnico teka, športa in druženja.

Petkovo druženje tekačev na testeninki, dopoldanski teki vrtčevskih otrok in popoldanski teki šolarjev za Pokal štirih županov so veličasten uvod v glavni dogodek - nočni tek na 10 km po ulicah in trgih srednjeveške Škofje Loke, kamor se poda več kot 1.200 tekačev, spodbuja pa jih 7.000-glava množica. Na koncu za dobro voljo poskrbimo z brezplačnim koncertom, ki traja do zgodnjih jutranjih ur.

Za več informacij obiščite spletno stran Nočnega teka 4 mostov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.