Ajurveda - brezplačno predavanje dr. Dinila v Ljubljani

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Želite v zimskem času še dodatno poskrbeti za boljše zdravje in počutje? Ajurveda na naraven in telesu prijazen način podpira telo in krepi vaše zdravje ter zdravi morebitne bolezni.
Oglej si celoten članek

V soboto, 18. januarja 2020 od 17:00 do 18:30 bo priznan ajurvedski zdravnik dr. Dinil del svoje bogate zakladnice znanja o ajurvedi delil na brezplačnem predavanju. Ajurveda na človeka gleda skozi vse nivoje in upošteva njegov telesni, čustveni ter duhovni nivo. 

Prijave na dogodek so obvezne. Na dogodek se prijavite na e-naslov izobrazevanje@zaduso.si ter dopišete ime in priimek, e-naslov ter mesto, kjer želite obiskati predavanje (Ljubljana).

Zaželeni so prostovoljni prispevki za kritje stroškov najema prostora in organizacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.