Bled v belem 2018

Foto: Profimedia Bled
Art Cafe na bledu to soboto, 7. julija, ob 20. uri prireja zabavo Bled v Belem.
Oglej si celoten članek

Kjer se v alpskem letovišču srečata glasba in dobra zabava in smo VSI oblečeni v bela oblačila. Letos bo naša prireditev vitkejša, a slajša.

Originalno zabavo v belem ali White Night – Bled v belem organiziramo po vzoru prijateljev iz avstrijske Vrbe, kjer imajo prireditelji tradicijo z letnimi belimi dogodki ob jezeru Wörthersee že več kot 20 let. Urban Triplat že več kot pol desetletja vsako leto prvo soboto v juliju, s svojo ekipo ohranja in nadgrajuje tradicijo mesta v belem.

V ART CAFE Baru bosta terasa in notranjost preoblečena v belo le za en večer tudi v letošnjem letu. Dress code večera so obvezna bela oblačila, primerna poletnemu času.

Dress code: bela oblačila
VSTOPNINA: prost vstop na prizorišče zgolj v belih oblačilih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.