Božična bajka Slovenije

Foto: Profimedia Sneg za božič
V Mozirskem gaju lahko obiskovalci že skoraj štiri desetletja uživajo v prečudovitem naravnem okolju parka,  med najlepšimi cvetličnimi gredicami, ki jih lepo dopolnjuje bogata zbirka etnografskih objektov, od leta 2016 pa je park odprt tudi v decembru.
Oglej si celoten članek

Čudež božiča je letos le nekaj korakov stran od vas. Obiščite 4. Božično bajko Slovenije v Mozirskem gaju. Pravljica vas bo odela v čudovito toplo barvitost kar 1.5 milijona božičnih lučk, oblikovanih v atraktivne oblike. Poleg tega se letos obeta posebna čarobnost v začaranem vrtu…

Zašepetajte svoje želje Božičku ali pravljičnim vilam, okrepčajte se s sladkimi prigrizki in vročim kuhanim vinom in se prepustite čudežem narave pozimi. Božično bajko si lahko ogledate od 29. 11. do 5. 1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.