Čarobni dan - zabavno in poučno doživetje za vso družino

Foto: Profimedia
Celodnevni zabavno-poučni dogodek za vso družino bo potekal v nedeljo, 10. junija, med 10. in 18. uro v parku Tivoli v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

V zelenju ljubljanskega parka Tivoli se bo odvijal že 31. Čarobni dan zapovrstjo! Pričakuje vas pester zabavni program z nastopi slovenskih glasbenih zvezd. S svojimi akrobacijami vas bodo navduševali Dunking Devils, ogledali si boste čarobno gledališko predstavo Pepelka, poleg tega pa vam bodo številna društva, klubi in zveze pripravili zanimive aktivnosti (samoobramba, balet, jahanje, kotalkanje, mini golf, tenis, nogomet, mala šola tujih jezikov, glasbene delavnice, itd.) katerih enostavno ne smete zamuditi!

Vstop na prireditev je s kuponom, ki ga prejmete na spletni strani dogodka, brezplačen. Za več informacij obiščite spletno stran dogodka Čarobni dan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.