Čokoladni vikend

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dolge zimske popoldneve bodo že drugič popestrili z dogodkom Čokoladni vikend dvorec Rakičan, ki bo potekal v dvorni kavarni, 9. in 10. februarja 2019, med 13. in 18. uro.
Oglej si celoten članek

Vaše brbončice bodo razvajali naslednji ponudniki izvrstnih čokoladnih izdelkov: 

- Čokoladnica Kunej, 
- Posestvo Passero,
- 20 Chocolate,
- Martisan čokolada,
- Hiša Tara,
- Medičarstvo Celec.

Za najmlajše sladkosnedce bo poskrbel Center za družine Murska Sobota, ki zanje pripravlja pester otroški program z animacijo: 

13.00: zbiranje otrok,
13.30 - 14.30: kulinarična delavnica za velike sladkosnede,
14.30 - 15.30: čoko olimpijada,
15.30 - 16.30: sladka ustvarjalna delavnica. 

Konjeniški center Dvorec Rakičan ob lepem vremenu v soboto in nedeljo med 14. in 16. uro ponuja tudi možnost jahanja za otroke (krog v maneži za ceno 2 EUR), v nedeljo med 13.30 in 15. uro pa se boste lahko tako otroci kot odrasli po idiličnem okolišu dvorca zapeljali s kočijo (cena vožnje 5 EUR/osebo).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.