Dan odprtih vrat Planinske jame

Foto: Planinske jame
Foto: Planinske jame
Jamarsko društvo Planina vabi v nedeljo, dne 7. aprila, ob 15:00 uri ob otvoritvi jamarske sezone na brezplačen voden ogled Planinske jame! Na letošnjem dnevu odprtih vrat se bodo pobirali tudi prispevki za jamarsko opremo.
Oglej si celoten članek

Zborno mesto bo na prireditvenem prostoru pred Planinsko jamo, kjer vam bodo člani jamarskega društva predstavili njihovo delovanje ter vam z besedo predstavili lepote Planinske jame, katere si boste lahko v nadaljevanju programa ogledali tudi na svoje oči. Obiskovalce dogodka naprošamo naj prinesejo s sabo svoje svetilke.

Za vse, ki jih zanima življenje človeške ribice in okolje v katerem prebiva, se bo ob 13 uri odvilo tudi predavanje, katerega bo vodil mag. Gregor Aljančič. Zgodba o človeški ribici bo predstavljena v dvorani Ravbarjevega stolpa, ki se nahaja v bližini prireditvenega prostora.

Prireditev bo v vsakem primeru. Vljudno vabljeni!!

Več o Planinski jami si lahko preberete na spodnji povezavi:
http://www.visit-postojna.si/si/kaj-videti/cudovito-planinsko-polje/planinska-jama

Kontakt (Zvonko Samsa):
+386 (0)41 338 696
+386 (0)41 304 588

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.