Dan gasilcev Gasilske zveze Žalec

Foto: Gasilska zveza Žalec Gasilci na pomoč v Črnomelj
Tudi helikopter Slovenske vojske ...
Oglej si celoten članek

Vabljeni na Dan gasilcev Gasilske zveze Žalec ob 140-letnici delovanja PGD Šempeter v Savinjski dolini, ki bo v soboto,  15.  septembra, s pričetkom ob 16:30 v Šempetru v Savijski dolini.

Na uradnem delu prireditve bo slavnostni govornik predsednik Gasilske zveze Slovenije Janko Cerkvenik podelil tri najvišja
gasilska odlikovanja, nato pa bodo gasilske enote ter helikopter Slovenske vojske prikazale številne gasilske dejavnosti, kot so
posredovanje enote prvih posredovalcev, postavitev mobilnega repetitorja, prikaz gašenja požara v naravi s pomočjo helikopterja, ki si ga bo kasneje mogoče tudi ogledati, hkrati z najnovejšo pridobitvijo gasilcev v zvezi, z novim gasilskim vozilom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.