Družinski dan na kopališču Laguna

Foto: Laguna Laguna Foto: Laguna Laguna Foto: Laguna Laguna Foto: Laguna Laguna Foto: Laguna Laguna Foto: Laguna Laguna Foto: Laguna Laguna
Prejšnji konec tedna se je odprlo priljubljeno ljubljansko kopališče Laguna Mestna plaža, v torek, 25. junija 2019, pa maskota Lagunko vabi na družinski dan z bogatim zabavnim programom.
Oglej si celoten članek

Laguna Mestni plaža je odprta vsak dan od 9. do 20. ure. Za otroke so vsak dan na voljo brezplačne animacije, številna igrala, otroški bazen z vodnimi efekti, napihljivi rekviziti ... Dobrodošli vsi, ki v prihajajočem vročinskem valu iščete priljubljeno točko za ohladitev in vsestransko sprostitev.

Družinski dan na kopališču Laguna Mestna plaža, bo v torek, 25. junija 2019, med 10. in 18. uro, in bo namenjen predvsem najmlajšim obiskovalcem in njihovim staršem. V sodelovanju z Zavodom G-rega bodo poskrbeli za športne in ustvarjalne delavnice, plesne igre, nagradne igre, poslikavo obrazov, nastop »Baloonka«, štafetne igre, skakalne gradove, vodno aerobiko, vaterpolo in še več iger in zabave v vodi.

Najmlajši prost vstop

Kot je veljalo že prejšnja leta na Laguni, imajo otroci višine do enega metra v spremstvu staršev vedno prost vstop, saj ti obiskovalci najbolj uživajo v prečudoviti naravi in ponudbi otroških igral. Vsak dan potekajo brezplačne animacije, in sicer od ponedeljka do petka od 13.00 do 14.30, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa med 15. in 17. uro. I

metniki klubske karte Klub Laguna celo sezono kupujejo dnevne vstopnice po posebnem ceniku, z do 50 % nižjimi cenami. Za člane Laguna Befit centra z veljavno letno kombinirano karto ali karto vodenih vadb ali fitnesa je vstop brezplačen.

Laguna Mestna plaža se že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Pridite in se prepričajte. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, odbojko na mivki, velik piknik park s športnorekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.

Kopališče Laguna Mestna plaža bo do 31. avgusta 2019 odprto vsak dan od 9. do 20. ure, v zelo vročih dneh pa se lahko ohladite na nočnem kopanju vse do 24. ure (obvestila za vsa nočna kopanja bodo objavljena na Facebook strani). V primeru dežja ali temperatur, nižjih od 24 °C, je kopališče zaprto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.