Festival kranjske klobase

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V soboto, 25. maja, bo v Zbiljah potekal festival kranjske klobase.
Oglej si celoten članek

Kranjska klobasa je nedvomno eden najbolj poznanih in prepoznavnih slovenskih kulinaričnih izdelkov, katerega sloves sega celo čez domače meje. V Medvodah želimo to jed približati širši množici, zato organiziramo festival, kjer bo kranjska klobasa glavna zvezda.

Na festivalu bodo sodelovali vsi certificirani proizvajalci kranjske klobase, za simbolično ceno 1€ pa bodo obiskovalci lahko kupovali degustacijske porcije. Začetek festivala in tem degustacij bo ob 11. uri, ob 16. uri pripravljamo na istem prizorišču tudi srečanje godb (poleg domače Godbe Medvode se bodo predstavile še gostujoče godbe), ob 19. uri pa nastop skupine KOKR JOE BAND (Tribute to Joe Cocker).

Skozi cel dan dobo na voljo tudi različne jedi iz kranjske klobase in sladice (ne iz kranjske klobase)!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.