Festival solat

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V soboto, 11. maja, bo med 10. in 13. uro potekal Festival solat na Grajskem trgu v Marboru.
Oglej si celoten članek

Festival solat bo združeval vso pestrost barv in okusov mariborskih solat. Solatna ulica je postavljena v samo središče mesta, kjer se bodo odvijale delavnice, show cooking in priprava solat. Tržnica bo obsegala ponudbo oljarjev in kisarjev, pridelovalcev solat, vrtnin, semen in ostalih živil, ki se jih lahko vključi v solato.

V središču pozornosti pa bodo tokrat družinske sklede za solato, ki jih boste lahko razstavili. Obiskovalce zato vabijo, da s seboj prinesete svoje družinske sklede za solato, jih predstavite in poveste njihovo zgodbo. Lastnika sklede, ki se bo izkazala z največjo stopnjo edinstvenosti, bodo nagradili s kulinaričnim doživetjem v Mariboru.

Ob vsej pestrosti dogajanja bodo še malce flancali o:
- Sloveniji -Evropski gastronomski regij 2021,
- divji hrani in
- Urbanem eko vrtu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.