Grad Rihemberk s srednjeveško šiviljo

Foto: Mateja Pelikan Grad Rihemberk
V bogati dolini, na zelenem hribu stoji grad, ki je kot utrdba že od prazgodovine varoval dostop na Kraško planoto in do morja ter nadziral promet po delu Vipavske doline.
Oglej si celoten članek

Tu so v davnih časih živeli grofje in grofične. Kdo so bili, od kje so prišli in kako so živeli? Spoznali bomo grad in videli, kdo sedaj prebiva v njegovih sobanah. Na ustvarjalni delavnici pa se boste podali na lov za skritim zakladom.

Dobite se nad vasjo Branik, pred vhodom na grad Rihemberk, od koder se boste skupaj s turistično vodnico in srednjeveško šiviljo Evelin Bizjak odpravili na voden ogled.

Ogled in delavnica sta primerna za otroke od 6. do 14. leta starosti.

Obvezne PRIJAVE sprejemajo na telefonsko številko 040 577 255 (Evelin Bizjak) ali na spletni strani www.medievalslovenia.com/brezplacni-vodeni-ogledi.

KDAJ: 19. avgust od 10:00 do 12:00

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.