Grajski praznični sejem

Foto: Profimedia
Na Ljubljanskem gradu lahko od petka, 30. novembra, do nedelje, 6. januarja, vsak dan med 11. in 20. uri obiščete Grajski praznični sejem.
Oglej si celoten članek

Da bi številnim obiskovalcem pričarali najlepše praznično vzdušje, decembra na Ljubljanskem gradu pripravljamo niz pestrih dogodkov: koncerte v Jazz Clubu Ljubljanski grad, praznični ples, predstave za otroke, božično sveto mašo, jaslice, razstave …

Vsem tem dogodkom in živahnemu utripu v soju praznične okrasitve se pridružuje še praznični sejem na Grajskem dvorišču. Skrbno izbrana ponudba prazničnih jedi in toplih napitkov, vonj po pomarančah, vroči čokoladi, cimetu in številnih drugih začimbah, praznična linija izdelkov iz Grajske trgovine ter prijetno okolje vas bodo prepričali, da je praznični utrip nad mestom nekaj posebnega in da ga je vredno doživeti.

do 6. januarja 3. Božična bajka Slovenije

V soju praznične okrasitve Grajskega dvorišča bo na pročelju Stanovske dvorane zaživela prav posebna zgodba o zmaju – varuhu mesta Ljubljana, ki se je spopadel z vitezom Jurijem in izginil v podzemlje. Vabljeni na ogled avdio-vizualne atrakcije.

Ker se najlepši pogled na praznično okrašeno prestolnico odpira z Razglednega stolpa, vam priporočamo, da obisk Ljubljanskega gradu zaključite prav tam. Še prej pa v Spodnjem lapidariju poiščite zmajevski »selfie« kotiček in si zaželite nekaj lepega v prihajajočem letu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.