Halloween Festival

Foto: Shutterstock haloween
Tudi letos Skupina Orehov gaj pripravlja nepozabna Halloween doživetja za otroke in odrasle.
Oglej si celoten članek

Halloween Festival se bo dogajal med 26. in 31. oktobrom 2019, v Orehovemu gaju (Obrije, Ljubljana), vsak dan med 10:00 in 23:00.
Letošnja novost je tematika Zombie apokalipsa, ki s sabo prinaša številne nove programe in tematske dogodivščine. Slogan letošnjega festivala je STRAŠNO ZABAVNO, kar pomeni, da so programi nekoliko manj strašni in še bolj smešni kot prejšnja leta.

Tudi čarovniški prigrizki   

Obiskovalci se lahko udeležijo programov, za katere je potrebna predhodna rezervacija vstopnic preko spletne strani www.halloween-festival.si ali pa nas preprosto obiščejo na Čarovniškem sejmu in se z nami podružijo na tematsko okrašenem posestvu, si privoščijo kakšen čarovniški prigrizek ali napitek in se podajo v strašno zabaven Zombie Skedenj, za katerega prav tako ni potrebna predhodna prijava.

Letošnja novost

Letos se obeta drugačna zgodba, več živih igralcev in posebni efekti! Podajte se na voden strašno-zabaven 40-minutni sprehod v skrivnostni gozd, med katerim se boste čisto od blizu srečali s čudežnimi bitji. Do sončnega zahoda je program primeren za otroke nad 5 let, po sončnem zahodu je sprehod bolj strašen in primeren za otroke nad 10 let.

Čarovniška šola

Dvakrat dnevno bodo v posebno čarovniško šolo sprejeli do 20 nadebudnih čarovnikov, ki jih bodo naučili atraktivnih trikov. Program se začne s participativno predstavo, v kateri bodo otroci spoznali zgodbo o Savorju, in nadaljuje z delavnico za učenje čarovniških veščin.

Udeležite se lahko tudi zombi bitke z NERF pištolami, učili se boste metanja sekir, naučite se mešati čarovniške koktejle in predajte čarovniški hrani.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.