Izlet s krpljami

Foto: Profimedia
Alpsko društvo Stratus v nedeljo, 9. decembra, vabi na enodnevni izlet s krpljami po Golteh, razgibani planoti na vzhodnem obrobju Kamnikško-Savinjskih Alp.
Oglej si celoten članek

Za udeležbo potrebujete le željo po novem doživetju in osnovno telesno pripravljenost, da boste na izletu lahko zares uživali.

KOMU JE IZLET NAMENJEN?
Vabijo vse, ki uživate v gibanju po zasneženih prostranstvih, dih jemajočih razgledih, utiranju svoje gazi v globokem snegu, nepozabnem doživetju.

PROGRAM: Zbor na parkirišču pri spodnji postaji nihalke, vožnja z nihalko na Golte, prikaz pravilne uporabe krpelj, hoja, “piknik” sredi ničesar.

OPREMA: manjši nahrbtnik, vremenskim razmeram primerna športna oblačila, gamaše, pohodni čevlji, rokavice, kapa, prva pomoč, sončna očala, sončna krema, rezervna oblačila, termovka, energijske ploščice, oreščki ali suho sadje. Tehnična oprema: krplje, pohodne palice.

PRIJAVE in informacije: www.drustvo-stratus.si
Število udeležencev je omejeno.

TRAJANJE: 4 ure

KONTAKT: Alpsko društvo Stratus (040 648 444, drustvo.stratus@gmail.com), Zeleno jabolko Sport (041 859 189, spela.strasser@gmail.com)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.