Kvalifikacije za Harmonikarske igre

Foto: Accordion Games harmonikarske igre
V soboto in nedeljo, 28. in 29. aprila, bodo v Grosupljem in v Novem mestu potekale kvalifikacije za vse mojstre harmonike.
Oglej si celoten članek

Vsi tekmovalci, ki sodelujete na kvalifikacijah v Sloveniji boste po zaključenih prijavah (21.04.2018) obveščeni na elektronski naslov o točnem terminu svojega nastopa na kvalifikacijah. Tekmovalci z diatonično, klavirsko in kromatično harmoniko boste nastopili na kvalifikacijah v nedeljo dne 29. aprila 2018 v Grosupljem v dvorani glasbene šole, na Adamičevi 42. Harmonikarji s preostalimi vrstami harmonik se boste kvalifikacij lahko udeležili v soboto dne 28. aprila 2018 v Novem mestu na Seidlovi cesti 29, torej na sedežu zavoda AO. Ravno tako bodo na voljo prostori za ogrevanje.

Foto: Accordion Games harmonikarske igre
Kvalifikacije niso odprte za javnost zatorej naj mladoletnega tekmovalca spremljajo starši oziroma skrbniki, prisotni pa so lahko še mentorji in učitelji. Priporočamo, da se zglasite najmanj 45 minut pred pričetkom svojega nastopa. Vsak tekmovalec/ka bo imel na voljo 20 minut za ogrevanje in na voljo do 5 minut kvalifikacijskega programa. Razglasitev rezultata in podelitev certifikata o uspešnosti je takojšnja.

RAZPIS KVALIFIKACIJ ZA HARMONIKARSKE IGRE
Kvalifikacije za Harmonikarske igre 2018 se bodo v Sloveniji odvijale dne 28. aprila v Novem mestu in 29 aprila v Grosupljem. Na kvalifikacije se lahko prijavijo harmonikarji/ke vseh starosti in narodnosti in lahko sodelujejo v različnih disciplinah. Vsi uspešno kvalificirani tekmovalci prejmejo certifikat, ki omogoča prijavo na Accordion Games (Harmonikarske igre). 

DISCIPLINE KVALIFIKACIJ

  • kromatična harmonika in bayan,
  • klavirska harmonika,
  • diatonična harmonika,
  • ustna harmonika in melodika,
  • concertinas ...

Prijava na kvalifikacije znaša 10 € in se nakaže do 20. aprila 2018. Tekmovalec/ka ima na voljo do 5 minut kvalifikacijskega programa po lastnem izboru. Tekmovanje bo potekalo po predhodnem urniku. Prihod na kvalifikacije je priporočljiv 1 uro pred nastopom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.