Mednarodni dan namiznih iger 2018

Foto: Shutterstock Monopoli
Oglej si celoten članek

Na Mednarodni dan namiznih iger se po celem svetu prirejajo dogodki, povezani z igranjem namiznih iger. V društvu Igrolog na ta dan vsako leto organizirajo celodnevni dogodek igranja namiznih iger. 

Dogodek bo tudi tokrat v kreativnem centru Poligon v Ljubljani na Tobačni ulici 5. Kako priti do tja, lahko preverite v videu spodaj.

Parkiranje je možno na parkirišču Tobačna mesto (http://bit.ly/23egt1l), stane pa 1.5€ za cel dan.

6. SLOVENSKI MATH TRADE
Tri dni pred dogodkom se bo zaključil 6. slovenski math trade. Menjave bodo potrjene prav čas, tako da boste lahko igre zamenjali kar na dogodku in jih tudi takoj preizkusili. Več informacij o izmenjavi lahko najdete TUKAJ.

PREDSTAVITEV IGRE TRADEJACK
Ob 11:00 bo na dogodku predstavitev nove igre TradeJack slovenskega založnika Value Add Games.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.