Največja razstava eksotičnih živali na prostem

Foto: Bioexo
Foto: Bioexo
V Mozirski gaj prihaja največja razstava eksotičnih živali na prostem. V Mozirskem Gaju jo bodo pripravili skupno z društvom Bioexo od 15. do 18. avgusta.
Oglej si celoten članek

"Letošnji šov pitonov bo ponudil veliko več kot vsa leta do sedaj, saj se bodo pitonom pridružili še ostali živalski prijatelji iz Društva Bioexo, in sicer anakonda, legvani, ptičji pajki, orjaške kopenske želve in še kakšno presenečenje," sporočata Nika in Aleš iz društva Bioexo.

Poleg največje razstave eksotičnih živali na prostem, pa vas bodo 18. avgusta očarali še čudoviti lipicanci. Takrat si boste namreč lahko ogledali predstavitev španske šole jahanja z lipicanci. Predstava bo potekala v sodelovanju s PRC Krumperk, ki deluje pod okriljem Univerze v Ljublani. S konji se bodo predstavili študenti promocijske skupine jahačev pod vodstvom jahalnega učitelja Žarka Kariža.

Več informacij najdete na Facebook strani dogodka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.