Naučite se peke kruha v krušni peči

Foto: Profimedia kruh
Vonj sveže spečenega kruha je za mnoge lep spomin iz otroštva. Naučiti si speči kruh v krušni peči, kot so to delale naše babice.
Oglej si celoten članek

Tehniški muzej Slovenije v Bistri pri Vrhniki v soboto, 20. oktobra, prireja tečaj peke kruha v krušni peči. Mentorica vas bo naučila celoten postopek starega načina peke kruha, od mesenja testa do peke kruha v krušni peči. Spečen hlebec slastno dišečega kruha boste odnesli domov.

Tečaj bo trajal štiri ure in sicer med 9.30 in 13.30. Potrebne so predhodne prijave, in sicer najkasneje štiri delovne dni pred začetkom delavnice. Cena štiriurnega tečaja je 20 evrov na osebo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.