Navkreber na Strmo Reber

Foto: Profimedia kolo kolesar
Prijave za rekreativni vzpon »Navkreber na Strmo Reber«, ki bo potekal 22. septembra 2019, so v polnem teku ...
Oglej si celoten članek

Prvih 150 prijavljenih, ki bodo poravnali startnino bo prejelo kolesarski dres in pivo Bunker lokalnega craft pivovarja Matt. 

Dogodek, ki je rezerviran za tiste, ki so v dobri telesni pripravljenosti, bo potekal po »Medvedjem Črevu«, 8.400 m dolgi progi, ki jo zaznamuje 19 serpentin pod kotom 180°.

Po premaganih 720 m višinske razlike, s povprečnim naklonom 8,8 %, ter največjim naklonom 17 %, nas na vrhu 993 m visokega prelaza Strma Reber pričakajo veličastni razgledi na celotno osilniško dolino. 

Na dan dogodka bodo registracije potekale pri hotelu Kovač, start vzpona pa bo 300 m proti državni meji. Predviden čas vzpona je med 30 min in 2 h.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.