Noč v muzeju za otroke

Foto: Ciril Mlinar Cic
Foto: Ciril Mlinar Cic
Mestni muzej Ljubljana v soboto, 8.. decembra, vabi otroke stare med 7 in 11 let na Noč v muzeju.
Oglej si celoten članek

Preizkusite svoj pogum in preživite večer z muzejskimi duhovi iz različnih zgodovinskih obdobij. Pridružite se na nepozabni muzejski pustolovščini, ki vas bo na krilih smeha in dobre volje popeljala v daljno preteklost. Raziskali bodo skrivne kotičke muzeja in prisluhnili starodavnim legendam. Po noči v muzejski palači pa se bodo prebudili v jutro, polno igrivih delavnic. Noč v muzeju letos prirejajo že šestič – vsakič pa ima drugačen pridih. Le kaj vas čaka v letošnjem letu? 

Kdaj: s sobote na nedeljo, z 8. na 9. december 2018, od 19.00 do 11.00

Cena: 35 € za otroka. Dogodivščina se izvede, če je prijavljenih vsaj 18 otrok (7-11 let). Prijave sprejemamo do 7. decembra, do 15.00 na prijava@mgml.si ali 01 24 12 506. Noč v muzeju bo potekala v Mestnem muzeju Ljubljana, Gosposka 15, 1000 Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.