Nočni pohod z lučkami – Polhov doživljajski park

Foto: Profimedia
V soboto, 16. marca, Polhograjska graščina in Zavod Škratlejc organizirata nočni pohod z lučkami.
Oglej si celoten članek

V soboto, 16. marca ob 17. uri vas čaka posebna dogodivščina: nočni vodeni pohod z lučkami po Polhovem doživljajskem parku. Lučke so seveda obvezne.

Si upate na vodeno gozdno dogodivščino, ko gozd objame trdna tema? Pridite, polhu boste pomagali najti nov dom, potem pa vas v graščini pričaka čaj z grofom Blagajem!

Vstopnice:
Vstopnica vključuje Polhovo knjižico, voden pohod z interpretativnim vodnikom, svinčnik in presenečenje ter čajanka z grofom Blagajem v Polhograjski graščini: 7,5 eur na osebo.

Prijavite se lahko na info@grad-polhovgradec.si ali na 031 776 259. Prijave niso obvezne, so pa zaželene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.