Otvoritev odprte kuhne Celje

Foto: Profimedia hrana
Otvoritev bo v soboto 30. marca ...
Oglej si celoten članek

To pomlad bodo otvorili že peto sezono kulinaričnih sobot, ki na celjsko tržnico zdaj že tradicionalno privabljajo številne gurmane iz knežjega mesta in okolice.

Med 10. in 20. uro se bomo sprehajali med stojnicami na Mestni tržnici Celje ter Savinovi ulici, s katerih bodo vabile tradicionalne slovenske dobrote, mednarodne uspešnice ter zvezde poulične hrane.

Nekateri bodo iskali novosti, mnogi se bodo ustavili pri svojih dolgoletnih favoritih, prav vsi pa bomo uživali v sobotah, ko bodo za nas vihteli kuhalnice drugi, mi pa se bomo le prepustili finim okusom in prijetnemu vzdušju.

Celjanke, Celjani in vsi, ki si želite privoščiti sobotni kulinarični zmenek, vabljeni!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.