Prva takšna "fešta" na obali

Foto: Bioexo Bioexo
Fešta za ljubitelje živali na Obali bo v nedeljo 15. septembra od 11 do 17 ure. Dogodek je brezplačen ...
Oglej si celoten članek

"S prireditvijo želimo prvič na Obali predstaviti različne živali, dejavnosti povezane z njimi, društva za zaščito živali, terapevtska društva ter tudi proizvajale opreme ali hrane za živali," opisujejo organizatorji z Vivarija Bioexo.

V parku bodo razporejene stojnice kjer bodo podjetja in društva predstavljala svoje aktivnosti, ter prodajala opremo in hrano za živali.
Program bo od 11. do 17. ure obsegal tudi polurne predstavitve – delavnice, kjer se bodo predstavila na mikrofonu različna društva ali dejavnosti, prikaz treninga, agilitya ali pa plesa s kužki.

Organiziran bo tudi srečelov za oskrbo posvojenih živali v Vivariju. Prireditev bo poučna in izobraževalna ter brezplačna.

Prireditev je podprla Mestna občina Koper.

xxx

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.